"Пи..зды получили": Тільки один із групи опитаних росіян вірно відповів на питання про справи армії РФ в Україні (відео)

Опитування росіян на вулицях: за 6 тижнів знаходження російських військ в Україні, яких цілей вони досягли? Лише один дав правильну відповідь - отримали прочухана. Інші ж росіяни вірять в царя-батюшку недомірка і засуджують дії українців, які себе захищають, повідомляють Патріоти України із посиланням на Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ".

ЗІ слів Шевченка, от дивився і наче жаль, а придивився - то є скотина. А тих людей, зокрема, політиків, яким шкода росіян, просто провезіть на авто розбитою Київщиною, де знесені міста і лежать трупи на дорозі, де покошені дерева і чути запах жареної крові.
ВИСТОЇМО. ПЕРЕМОЖЕМО. ПОМСТИМОСЯ.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...