Удару Бені не минути? Рада змінила регламент через "спам" нардепів по "антиколомойському" закону

Монобільшість у Верховній Раді ухвалила законопроект, спрямований на протидію зловживанням прав народних депутатів в ході законодавчої процедури, передають Патріоти України.

За проєкт закону №1043 від 29.08.2019 "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради України з протидії зловживанням прав народних депутатів в ході законодавчої процедури" проголосували 242 нардепів.

Згідно з новим законом регламент Ради буде доповнено статтею "Особлива процедура розгляду законопроєктів у другому читанні". У тексті сказано, що якщо кількість правок в п'ять і більше разів перевищує кількість статей (пунктів) проєкту первинного законодавчого акта, але не менше 500, поправок, такий законопроект може розглядатися за особливою процедурою.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...