"Рада произошедшим в Украине переменам": Поклонська розхвалила Зеленського за новорічне звернення

Няша заявила, що новий президент розуміє втому українців від війни.
Наталія Поклонська. Фото: соцмережі.

Нелегітимна депутатка Державної Думи Росії і колишня "прокурорка" Криму Наталія Поклонська похвалила президента України Володимира Зеленського за новорічне звернення. У своєму Telegram-каналі Поклонська заявила, що "рада змінам, які відбулися в Україні" і "вперше за всю історію країни не було соромно за українського президента", передають Патріоти України.

"Зеленський звернувся до людей українською, російською та угорською мовами. Не було чергових казок і страшилок про НАТО, агресора й окопи. Президент сказав те, що давно вже час там зрозуміти. Показав, що всі народи – і є єдина країна. І "правильність" громадянина не залежить від мови, якою він говорить.

Я знаю, що українці втомилися від переворотів і потрясінь – вони чекають миру, і Зеленський через своє звернення намагається його принести. Не беруся гадати, як буде на ділі, але мені його слова подобаються", – написала Поклонська.


"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...