Рада призначила місцеві вибори в Україні

Верховна Рада призначила проведення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року. За відповідний проект постанови в середу, 15 липня, проголосували 326 народних депутатів, передають Патріоти України.

"Проєктом постанови пропонується призначити на неділю 25 жовтня 2020 року чергові вибори депутатів обласних, Київської міської, районних у містах рад та Київського міського голови", – йдеться в пояснювальній записці.

При цьому вибори не проводитимуться в анексованому Криму та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

За проєкт постанови проголосували 225 нардепів з "Слуги народу", "Європейська солідарність" – 26 голосів, "Батьківщина" – 17, "За майбутнє" – 19, "ГОЛОС" – 16, "ДОВІРА" – 17, позафракційні – 6, "Опозиційний блок – За життя" – 0.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...