Рада в 12 раз продовжила воєнний стан і мобілізацію в Україні: Скільки будуть тривати

Верховна Рада сьогодні продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію ще на 90 днів. Цей правовий режим діятиме щонайменше до 9 листопада цього року, передають Патріоти України.

Таким чином, парламентарі підтримали законопроєкти №11434 та №11433, які були сьогодні зареєстровані у парламенті президентом Володимиром Зеленським.

Зокрема, рішення про продовження дії воєнного стану підтримали 339 нардепів. Зауважимо, що це вже 12 раз Верховна Рада ухвалює рішення про продовження дії цього правового режиму в країні. Він буде продовжений з 12 серпня ще на 90 днів, а саме до 9 листопада. Тепер відповідні документи має підписати глава держави.

"Служачи інтересам усіх сторін": Китай зробив чергову заяву про "вирішення" війни в Україні

вівторок, 23 липень 2024, 18:37

Китай виступає за якнайшвидше припинення вогню та досягнення "політичного врегулювання" у війні України з РФ. Про це заявила представниця китайського Міністерства закордонних справ Мао Нін, повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України. Разом з т...

Почалися проблеми: На яхти підсанкційних російських олігархів "полюють" невідомі люди, - Financial Times

вівторок, 23 липень 2024, 17:59

Яхти близьких до диктатора Володимира Путіна кремлівських олігархів, заарештовані західними країнами після вторгнення РФ в Україну, почали захоплювати невідомі люди, так звані сквотери, передають Патріоти України. Про це пише Financial Times. Один із ...