"Радянський взвод по черзі гвалтував жінок до смерті. Генерали з цього сміялись і насолоджувались. Якщо були діти, їх розстрілювали на очах у матерів", - ветеран про "день перемоги" (відео)

Ветеран Леонід Рабичев розповів, як радянські солдати в нього на очах зґвалтували та розстріляли 200 жінок.

Ветеран Другої світової війни Леонід Рабичев розказав усю правду про моторошні розправи радянських солдатів над жінками. Відео розповіді опублікував російський проект “Подвиг партизана”, повідомляють Патріоти України.

“Ми перші ввійшли у Східну Прусію. Ми застрягли в обороні до січня 1945 року. Тоді нам міста здавались без бою. Я їхав на машині. Ми проїхали 100 кілометрів по ідеальному шосе. На сотому кілометрів ми помітили, як евакуйовувалось із міста мирне населення. Люди їхали на возах та автомобілях. Наші солдати скинули всі ці транспортні засоби у кювет. І тут почалось групове зґвалтування жінок, дівчат. Я нічого не робив, але відчуваю вину, бо весь мій взвод у цьому брав участь. І артилерійці, і піхотинці, всі. Вони стояли по черзі до жінок. Коли німкені стікали кров’ю, їх розстрілювали. Генерали з цього сміялись і насолоджувались. Я був шокований, це – було жахливо. Якщо у жінки були діти, їх розстрілювали на очах у матерів. У Східній Прусії таке всюди було”, – розповів ветеран.

Ветеран також розповів, як у іншому місті радянські солдати в нього на очах зґвалтували та розстріляли 200 жінок. “Вони викидали їх трупи з вікон другого поверху. Там були діти. Жінки кричали до мене: “лейтенанте, врятуйте нас”, а я нічого не міг зробити”, – розповів Леонід Рабичев.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...