Радіє двум "Ладам"? "Позитивний настрій, двох синів проводжаю": Росіянка з веселою усмішкою похвалилася двома "мобіками" у сім'ї (відео)

Мешканка Набережних Човнів (місто в Республіці Татарстан, РФ) радісно похвалилася на камеру, що двох її синів забрали служити за "частковою мобілізацією". Фанатка Кремля не бачить нічого поганого в цьому, передають Патріоти України.

Вона, посміхаючись на весь рот, заявила: настрій у неї позитивний. Відповідний коментар росіянка дала одному зі ЗМІ РФ. Показовим відео поділився Telegram-канал "Obozrevatel.ua".

Жінка повідомила журналісту, що проводжає до армії двох синів. "З яким настроєм?" – запитав у неї хлопець із мікрофоном. "Позитив! Чекаю!" – відповіла вона, посміхаючись.

Очевидно, вона не усвідомлює, що її дітей Кремль відправив на забій. Як і те, що сини приєдналися до армії мародерів і військових злочинців. Так, росіянка заявила: вона відчуває "гордість". Жертва пропаганди додала, що на зв'язку із синами й вони теж тримаються "позитивно".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...