"Радіти зарано: закриття рупорів Кремля не зупинить інформаційну агресію Росії проти України", - Портников

Закриття пропагандистських рупорів Кремля в Україні – телеканалів 112 Україна, ZIK та NewsOne – не зупинить інформаційну та військову агресію Росії проти нашої держави. Таку думку висловив журналіст, публіцист Віталій Портников у ток-шоу "Суботній Політклуб", передають Патріоти України.

"Очевидно, що для Росії блокування телеканалів 112 Україна, ZIK та NewsOne – це абсолютно неймовірний поворот подій. Ми маємо розуміти, що за цими телевізійними каналами стоїть не Тарас Козак і не Віктор Медведчук. Тут потрібно було б, щоб ми ще показали обличчя Лорда Волдеморта так би мовити – Володимира Путіна. І це він маніпулює своїми злими чарівниками, які не займають якихось високих іпостасей в цьому клубі зла, який був організований Володимиром Путіним після його обрання президентом Росії 2000 року з різних маріонеткових політиків, а також людей, які готові за кремлівські гроші продавати свою совість в різних країнах світу, зокрема й у найдемократичніших", – зазначив Портников.

Журналіст зауважив, що блокування телеканалів 112 Україна, ZIK і NewsOne, які пов’язують з кумом Путіна Віктором Медведчуком, які займалися антиукраїнською пропагандою, не зупинить інформаційну агресію Кремля проти України.

"Можуть бути різними відповіді для того, щоб показати, що закриття пропагандистських рупорів Кремля в Україні не може зупинити кремлівську інформаційну агресію проти нашої країни. І не тільки інформаційну. Коли ми зараз говоримо, що фактично перемир’я на Донбасі вже закінчено, ми маємо усвідомлювати, що Володимир Путін може прагнути ескалації ситуації в окупованих районах, наступу своїх найманців з боку окупованих районів, щоб продемонструвати, що він може легко дестабілізувати ситуацію в Україні. І це може бути його відповідь Володимиру Зеленському, який вирішив покінчити з російським інформаційним смородом в українському телевізійному ефірі", – наголосив публіцист.

Віталій Портников також додав, що ескалація російсько-української війни на Донбасі може стати демонстрацією сили Володимиром Путіним президенту США Джо Байдену, який заявив, що не буде стояти осторонь підривної діяльності Кремля в інформаційному та військовому полі інших держав.

"І це може бути відповіддю Володимира Путіна куди більш серйозному гравцеві, який не збирається просто так стежити за підривною і людиноненависницькою діяльністю кремлівського очільника і його попихачів. Це президент Сполучених Штатів Джозеф Байден. Як раз цього тижня президент США сказав, що Штати не будуть далі так стежити, спостерігати за цією активністю Росії, яка поза сумнівом несе небезпеку всьому цивілізованому світу, усьому тому, що взагалі обстоює людські цінності всупереч людиноненависницьким цінностям, носієм яких є президент Російської Федерації Володимир Путін. Росія як держава сьогодні є носієм цих людиноненависницьких цінностей і всі ті, хто продовжує підтримувати російський політичний режим на території України та інших колишніх радянських республік", – повідомив журналіст.

Джерело: Еспресо.ТV

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...