"Радная говень" у своєму репертуарі: ЗМІ повідомили про розлив палива в морі біля Криму, але окупанти заперечили

В акваторії Чорного моря в одній із бухт Севастополя поблизу заповідника "Херсонес Таврійський" в анексованому Криму стався розлив палива. Про це повідомили РІА "Новости.Крым" із посиланням на Департамент природних ресурсів і екології міста Севастополя, передають Патріоти України.

"Ми знаємо про цю ситуацію, вона дійсно має місце в Карантинній бухті Севастополя", – повідомили у відомстві. Представник пресслужби також уточнив, що всі необхідні заходи проводитимуть представники Чорноморсько-Азовського управління Росприроднагляду. Співробітники відомства виїхали на місце надзвичайної події.

Також, як повідомило видання, інформацію про розлив палива в акваторії Карантинної бухти Севастополя підтвердили очевидці в соціальних мережах, вони ж опублікували фотографії, на яких видно масляні плями на поверхні води.

Очевидці показали в соцмережах фото НП

Як пізніше повідомили в Росприроднагляді, фахівці не зафіксували витоку дизельного палива після повного обстеження чотирьох точок Карантинної бухти, передає Крим24.

"Був спільний виїзд із супроводом чорноморської дирекції за наявністю плями. Факт розливу зафіксовано не було. Ми відібрали проби води в чотирьох точках цієї бухти. Крім того, була обстежена акваторія Піщаної бухти", – заявили в відомстві.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...