​Радник мера Херсона у відповідь на критику тринькання коштів міста назвав херсонців тупими

У Херсоні розгорається скандал. Все тому, що радник мера Юрій Погрібний 7 березня назвав 90% херсонців тупими. Такий висновок про населення Погрібний зробив, коли прочитав коментарі в соціальних мережах про нові прикраси міста, зазначають Патріоти України.

Люди говорили, що замість сумнівної ілюмінації чиновники краще б полагодили дороги або прибрали сміття. Однак така реакція херсонців раднику мера не сподобалося.

"Мой вывод: в городе Херсоне на одного нормального цивилизованного человека 8 "шариковых". Вопрос в том, как увеличить популяцию нормальных, - заявив Погрібний.

У коментарях до повідомлення чиновника розгорівся скандал. Місцева жителька Анастасія Назаратій вказала, що саме "шариковы" голосували за мера міста, у якого він працює радником.

На це Погрібний відповів, що йому нецікаво за кого голосують "глупые люди": "Меня интересует мнение умных".

"Вы считаете, что если человек хочет нормальных дорог, чтобы ЖЭКи работали в полном объеме, а не п*здили деньги, без вот этого вот всего смешного и ненужного аудита, который ничего не меняет, то значит, что человек тупой и шариков?" - додала Анастасія.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...