Радник президента розповів, на що Порошенко витратить моральну компенсацію від британської BBC

Мова йде про кілька десятків тисяч фунтів стерлінгів

Британська мовна корпорація ВВС вибачилася за поширення недостовірної інформації щодо плати за зустріч президента України Петра Порошенка з його американським колегою Дональдом Трампом, зазначають Патріоти України.

"ВВС вибачилася за поширення брехні про президента України і тому за рішенням суду заплатить йому компенсацію", - написав прес-секретар президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер. "Очікуємо вибачень від "1+1"", - додав він.

У свою чергу спікер виборчого штабу кандидата в президенти України Порошенка Олег Медведєв заявив, що голова держави має намір пожертвувати компенсацію на благодійність.

"Я уповноважений заявити: щойно ця компенсація надійде, Порошенко пожертвує її на благодійні цілі", - сказав О.Медведєв на брифінгу в четвер у Києві.

Він наразі не готовий сказати, кому саме будуть зроблені пожертви, висловивши припущення, що, можливо, це буде пов'язано з благодійною допомогою, зокрема, Збройним Силам України.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про суму компенсації, О.Медведєв сказав: "Мені здається, що в повідомленні, яке розміщене на сайті ВВС, ця сума має бути зазначена, мені здається, що там йдеться про кілька десятків тисяч фунтів стерлінгів".

А відомий блогер в соцмережі так оповідає, про те що трапилось:

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...