Радники нарадили: "Цинічний експлуататор трагедії... з дітьми", - політтехнолог про оголошення Зеленським трауру на день акції "Ні капітуляції!"

Згідно сталої традиції, траур проголошують або наступного дня після трагедії, котра трапилась 4 грудня, або тоді, як буде виявлено тіла всіх жертв

Те, що було покликано стати блискучим рішенням Банкової на всеукраїнську акції щодо уникнення капітуляції, може обернутись суттєвими іміджевими втратами занадто "хитромудрих слуг". Про це напередодні, ввечері 7 грудня, написав провідний вітчизняний політтехнолог Олексій Голобуцький, зазначають Патріоти України.

"Президент Зеленський оголосив завтрашній день, 8 грудня, днем національної жалоби за загиблими в Одесі 4 грудня.

Не в курсі, хто порадив йому таке рішення - явно ж, щоб спробувати поставити в незручне становище учасників акції "Ні капітуляції!". Але це була як мінімум дуже невдала порада. А як максимум – свідомий саботаж. Бо саме Зеленський в такому випадку виглядатиме цинічним експлуататором трагедії, при тому з дітьми.

Рішення невдале, зокрема, і через очевидність причин такої демонстративної "скорботи": бо траур треба було оголошувати або 5 грудня, одразу після трагедії, або тоді, як буде виявлено всіх, хто числиться досі зниклим безвісти.

Акцію, звісно, ніхто не скасує - як не буде скасовано і зустрічі в Парижі 9 грудня. Немудрий крок Зеленського також виправляти вже пізно, можна буде хіба потім якось спробувати нівелювати.

А ініціаторам Майдану я би радив завтра просто кожен етап, кожну масштабну заяву починати зі звичайної хвилини мовчання за загиблими дітьми. Це однозначно виглядатиме краще, ніж рішення Зеленського про день скорботи саме 8 грудня".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...