"Ракета потрапила прямо в його кімнату": Окупанти вбили 11-річного хлопчика в Харкові

Після ракетного удару по гуртожитку в Слобідському районі в Харкові загинув 11-річний хлопчик Яша Череватенко. Його мама зараз перебуває в реанімації. Російська ракета потрапила прямо в кімнату, в якій знаходився хлопчик. Вдома разом з Яшею була його мама, яка зараз перебуває у важкому стані, пишуть "Факти", передають Патріоти України.

Знайома сім'ї розповіла, що Яша був добрим і світлим хлопчиком, який дуже любив життя. Він ходив до недільної школи. Гуртожиток сімейного типу, де вони жили з мамою, знаходиться зовсім поруч з трамвайним депо.

"Побачивши повідомлення про те, що російська ракета потрапила в гуртожиток, де живуть діти з нашої недільної школи, ми тут же поїхали туди. Там, на місці, дізналися, що одна дитина потрапила до лікарні з переломами. А що стосується Яші і його мами, то ракета потрапила прямо в їх кімнату. Їх квартири більше немає - там все зруйновано з четвертого по перший поверх. Коли ми приїхали, рятувальники діставали людей з-під завалів. Хтось із постраждалих був живий, і кричав ... ми вірили, що Яша з мамою живі", - розповіла дитячий пастор Олена Павлова.

На жаль, дива не сталося - під завалами знайшли бездиханне тіло хлопчика. "Його більше немає ... мені складно повірити в те, що він більше не прийде в нашу школу, ми більше не почуємо його жартів і його сміху... хотілося б звернутися до всіх росіян, які продовжують спонсорувати цю жахливу війну: ви виростили диявола. Це ви винні у вбивстві наших дітей. І тільки ви можете це зупинити", - заявила жінка.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...