Ракета влучила прямо у будинок: Рятувальники розбирають завали 5-поверхівки у Харкові, є жертва (відео)

Орда Путіна безперервно бомбардує Харків, внаслідок чого зруйновано багато житлових будинків. На місці обстрілів працюють рятувальники, які ліквідовують наслідки, інформують Патріоти України.

Тіло загиблої під завалами

На вулиці Холодногірська у 5-поверховий житловий будинок влучила ракета. Через це там 12-го березня тривають аварійно-рятувальні роботи. На відео рятувальників видно, що від попадання ракети частина будинку просто зруйнована – немає стін. Також від удару розбиті балкони сусідніх квартир.

За попередніми даними рятувальників, під завалами на 4-у поверсі перебуває тіло загиблої 73-річної жінки. Всього до ліквідації ракетного удару залучені 25 рятувальників, три одиниці техніки та комунальна техніка.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...