Ракетні удари по Дніпру: Стала відома уточнена інформація про жертв та поранених

Під час повітряної тривоги увечері 15 липня, яка була оголошена по всій Україні, російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру, інформують Патріоти України.

Як уточнив голова ОВА Валентин Резніченко, ракети влучили у промисловий об'єкт та у вулицю поряд з ним. Станом на 23:50 відомо про 3 загиблих та ще 15 поранених.

Представник департаменту транспорту міськради Іван Васючков повідомив, що внаслідок обстрілу Дніпра загинув водій автобуса одного з міських маршрутів.

Російські окупанти запустили кілька ракет Х-101 з літаків стратегічної авіації Ту-95. Запуск здійснювали над північною частиною Каспійського моря.

4 ворожі ракети збили наші захисники з повітряного командування "Схід". Однак, як уточнив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, по Дніпру влучили 2 ворожі ракети.

Водночас в командуванні Повітряних сил зазначили, що для цієї атаки окупанти використали свої найтехнологічніші ракети, які лише є в них на озброєнні. "Ракета Х-101 – одна із найтехнологічніших на озброєнні країни-терориста. Її бойова частина важить понад 400 кілограмів вибухівки, а дальність польоту становить – 5 500 кілометрів. Швидкість ракети – 720 кілометрів на годину", – пояснили в Повітряних силах.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...