Ракетний обстріл Дніпра: Під завалами на "Південмаші" знайшли ще одну жертву

Рятувальники завершили розбір завалів на "Південмаші". Вже відома точна кількість жертв внаслідок ракетного удару росіян по Дніпру. Про це написав очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

15 липня російські окупанти вдарили по Дніпру ракетами Х-101, загалом на одну атаку вони витратили 78 мільйонів доларів. Частину ракет вдалося збити нашим ППО, але дві з них поцілили у "Південмаш". Рятувальна операція тривала до сьогодні.

Скільки життів забрали росіяни ракетним ударом по Дніпру

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про те, що сьогодні, 18 липня, рятувальники завершили розбір завалів на підприємстві "Южмаш", в яке влучили ракети російських окупантів. У ході робіт вони дістали тіло ще одного загиблого внаслідок атаки російських окупантів.

"Та ворожа атака забрала життя чотирьох людей, шістнадцятеро дістали поранення. Семеро з них нині у лікарні. Працівники ДСНС за три доби розібрали на підприємстві понад 325 тонн зруйнованих металоконструкцій", – заявив Резніченко.

Ракетний обстріл Дніпра: що відомо

  • 15 липня російські окупанти запустили свої ракети по Дніпру. Кілька з них вдалося збити силам ППО. Ворожі снаряди влучили у підприємство "Южмаш".
  • Ворог здійснив атаку за допомогою літаків Ту-95, які підняв над Каспійським морем. Загалом росіяни цим ударом забрали життя 4 мирних дніпрян.

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...