Ракетний удар окупантів: Кількість жертв у Чернігові зросла

Кількість жертв російського удару по Чернігову зросла до шести, - померла постраждала 6-річна дівчинка, а її мати перебуває у важкому стані. Про це в ефірі телемарафону заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, який нагадав, що загалом відомо про 42 постраждалих, передають Патріоти України.

"Шість чоловік, на жаль, загинули. П’ять хвилин тому прийшла інформація, що в лікарні померла дівчинка 6 років. Її мама перебуває у вкрай важкому стані", - заявив він.

Клименко розповів, що після удару патрульні поліцейські на місці намагалися надавати дівчинці першу допомогу. "Наклали турнікети. Тому що дуже велика втрата крові була. На жаль, при доставленні до лікарні її не змогли врятувати", - сказав міністр.

Інші 36 поранених перебувають у медичних закладах. Серед них є поліцейські та працівники судової охорони. "Це все цивільні люди, які або знаходилися на центральній площі міста Чернігова, або йшли після освячення фруктів з найближчої церкви", - сказав Клименко.

Він також зауважив, що ракета влучила безпосередньо в Палац культури на центральній площі міста. "Дахи усіх будинків, тут 5-поверхові будинки старої частини міста, також знищені", - розповів урядовець.

Клименко також додав, що за дві хвилини до "прильоту" ракети прозвучала повітряна тривога, тож більшість людей, які перебували всередині будівлі, куди влучила ракета, та біля неї, встигли спуститися в укриття.

"Сила України перевищила всі очікування, але членом НАТО та ЄС їй не бути": Орбан знов наробив одіозних заяв і не лише про нашу країну

субота, 27 липень 2024, 23:59

Україна наразі довела всьому світові, що вона - сильна держава, яка "успішно і з безпрецедентною силою" протистоїть РФ. . Про це прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сказав у програмному виступі у літньому таборі Тушваньош у Румунії, інформують Патрі...

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...