Ракетний удар окупантів по Одещині: Під руїнами бази відпочинку досі залишаються люди, в тому числі діти

Російські військові 1 липня атакували бази відпочинку в Одеській області. Там під завалами досі залишаються мирні люди, повідомляють Патріоти України.

Через удар по базах відпочинку загинуло 2 людей, травмовано ще 5

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що станом на 9:40 внаслідок обстрілу баз відпочинку загинуло 2 людей, з яких – 12-річний хлопчик. Окрім того, через удар по базах відпочинку ще травмовано 5 людей. Тимошенко інформує, що під завалами бази залишається троє людей, серед яких двоє дітей.

Збільшилася кількість поранених через удар по багатоповерхівці

Заступник керівника ОП інформує, що станом на 9:40 внаслідок удару по селу Сергіївка повністю зруйновані дев'ятиповерховий будинок. За його інформацією, унаслідок обстрілу будинку загинуло 16 людей, 34 – поранені, з яких 5 дітей.

Водночас вдалось врятувати 8 людей, з них 3 дітей та вагітна жінка. Повідомляється, що на місці продовжують працювати рятувальники та екстрені служби.

Закінчено пошук тіл

Як повідомляє Суспільне, у ДСНС розповіли, що рятувальники закінчили пошук тіл у багатоповерхівці, в якій мешкали 150 – 160 людей. У квартирах є загиблі тварини, переважно коти, чутно гавкіт собак.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...