Ракетний удар по Дніпропетровщині: Окупанти зруйнували нафтобазу, люди отримали опіки

Три ракети зруйнували нафтобазу. Фото: Валентин Резніченко у Telegram.Російські окупанти обстріляли Дніпропетровщину. Ворожі ракети у Новомосковському районі зруйнували нафтобазу. Зайнялася масштабна пожежа, а троє людей отримали опіки. Про це повідомляють голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

"Три ракети зруйнували нафтобазу. Там сильна пожежа. Рятувальники приборкують полум’я", - розповів Резніченко.

За його словами, опіки отримали троє людей, вони перебувають у лікарні. "Надвечір маємо декілька "прильотів" у Новомосковському районі. За попередніми даними, є постраждалі і масштабні руйнування. Наразі вся інформація з‘ясовується", - зазначив Лукашук.

Також він нагадав, що внаслідок ракетного удару, який стався вдень у Кривому Розі, двоє людей постраждали. За його словами, окупанти влучили в об’єкт соціальної інфраструктури. Також зруйновано два приватні будинки і гараж. На місці ще працюють відповідні служби.

"Окрім цього, вдень окупанти обстріляли територію Апостолівської громади. Через обстріл було пошкоджено лінію електропередач, нині все вже відновлено. Поцілив противник і по Зеленодольській громаді: під ворожий вогонь потрапила Велика Костромка. На щастя, в обох випадках минулося без постраждалих і без руйнувань", - розповів Лукашук.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...