Ракетний удар по готелю у Кривому Розі: Попередні дані про загиблих та поранених від варварської атаки

Двоє людей загинули, п’ятеро дістали порання та ще двоє вважаються зниклими безвісти після удару росіян балістичною високоточною ракетою по готелю у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Про це заявив голова ОВА Сергій Лисак у Telegram, передають Патріоти України.

Пряма мова Лисака: "Двоє людей загинули через ракетний удар по готелю в Кривому Розі, що стався вночі. Це жінка та чоловік.

П'ятеро постраждали. У лікарні 43-річна жінка – "важка". Госпіталізований і 37-річний чоловік. Він в стані середньої тяжкості. Ще три потерпілі оговтуватися будуть вдома. Наразі невідома доля ще двох людей. Ймовірно, вони можуть перебувати під завалами".

За словами голови ОВА, внаслідок удару пошкоджені 6 магазинів, 4 багатоповерхівки, 8 авто.

Фото ДСНС

"На місці трагедії продовжують роботу всі служби", – повідомив Лисак.

Фото з Telegram Сергія Лисака

Він також опублікував фото з місця трагедії.

Фото ДСНС

ЗСУ намагаються прорвати кордон у Бєлгородській області РФ, в бій кинуто сотні людей, - росЗМІ

вівторок, 27 серпень 2024, 12:10

Українські війська нібито намагаються прорвати кордон у районі села Нехотєєвка у Бєлгородській області РФ. Там триває бій між російськими прикордонниками та українськими військовими. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. . За даними росі...

Підвищують ставки: Росія обмінює Курську область на можливість захопити Покровськ, - Forbes

вівторок, 27 серпень 2024, 11:28

Якщо військове командування України сподівалось, що вторгнення в Курську область послабить тиск на ЗСУ на східному фронті, то рішення РФ, ймовірно, його розчарувало. Як пише Forbes, загарбники залишили війська на східному фронті, кинувши на Курщину мол...