Ракетний удар по Одесі: Загинув підліток, поранено дівчину

Російські окупанти увечері 2 травня завдали ракетного удару по Одесі. Загинув 15-річний підліток, повідомляють Патріоти України.

Деталі трагедії

Внаслідок ракетного удару пошкоджена житлова будівля. У момент "прильоту" там перебували 5 людей. "15-річний хлопець загинув, ще одна неповнолітня дитина з пораненнями доставлена в лікарню, їй надають допомогу", – йдеться у повідомленні.

Ракетний удар по Одесі: головне

В Одесі триває затяжна комендантська година. Вона розпочалася ще 1 травня о 22:00 й завершиться о 05:00 3 травня. У цей час містом не курсує громадський транспорт. Пересування приватних автомобілів також заборонене. На вулиці можуть перебувати лише люди, які забезпечують функціонування міста.

Окрім того, в Одесі закриті крамниці, ресторани та офіси. В Одеській ОВА повідомили, що цього дня у місті можливі провокації. Також, попри те, що місцева ППО працює дуже ефективно, місцевих жителів заликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Під час загроз необхідно перебувати в укриттях цивільного захисту, адже це рятує життя.

Близько 18:33 в Одесі пролунав сигнал повітряної тривоги. Згодом місцеві ЗМІ повідомили про вибухи. Пізніше інформацію підтвердили в Одеській ОВА. Її очільник Максим Марченко заявив, що є загиблі та поранені.

Голова ОВА наголосив, що це так не залишать. Російських окупантів знищуватимуть, доки в Україні не залишиться жодного живого ворога.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...