Ракетний удар по ТЦ у Кременчуці: Кремль показав Санду, що можуть "завтра бомбити Кишинів", - експерт

У той момент, коли президентка Молдови Майя Санду прибула з візитом у Київ, росіяни обстріляли торговий центр у Кременчуці. Так Росія може подавати сигнали вже й Молдові. І не лише їй, а й усім західним лідерам, які приїжджають в Україну. Про це сказав воєнний історик Роман Пономаренко, передають Патріоти України.

За його словами, таким чином росіяни хочуть змусити їх іти на поступки. Тож це можна сприймати як певне "попередження" Молдові. "Майя Санду, ще від того часу, як посіла президентське крісло – у неї доволі послідовна антиросійська політика. Зокрема, й щодо виведення російських військ з окупованого Росією Придністров'я", – зазначив Пономаренко.

Крім цього, у Кремлі не сподобались її останні заяви. "Тож коли вона приїхала в Київ, то таким дійством росіяни хотіли показати, що "сьогодні ми бомбимо Кременчук, а завтра ми можемо бомбити Кишинів". Тим паче, що їхні війська стоять там недалеко, у Тирасполі", – додав історик.

Джерело: 24 канал

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...