Ракетний удар по Вінниці: Кількість загиблих зросла, 5 тяжкопоранених у критичному стані

П'ятеро людей із 34 важкопоранених внаслідок російських ракетних ударів по Вінниці перебувають у критичному стані. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський на брифінгу з Вінниці, передають Патріоти України.

Він нагадав, що госпіталізовано 52 поранених в результаті ворожих ударів по місту. "34 з них важкі, 5 осіб перебувають у критичному стані. Із цих 34 осіб є троє діток також. Характер уражень - опіки, травмування, вибухо-мінні травми", - сказав міністр.

За словами Монастирського, усі поранені перебувають у лікарнях Вінниці, де наразі достатньо персоналу, крові та обладнання для надання необхідної допомоги. Міністр уточнив, що правоохоронці отримали 42 заяви про безвісти зниклих людей.

Вінниця - кількість загиблих зросла

Тим часом у Національній поліції України повідомили, що станом на 17:00 у Вінниці виявили тіла 22 загиблих. Зазначається, що лише шістьох із них наразі вдалося ідентифікувати.

"Для встановлення осіб загиблих можуть знадобитися ДНК-експертизи, тож слідчі просять прямих родичів (рідні батьки та діти) зниклих безвісти вийти на зв'язок та здати біологічні зразки", - йдеться в повідомленні. Наразі в списку зниклих безвісти залишаються 39 людей.

"Двох розшукуваних осіб поліцейські знайшли серед поранених. На жаль, одного розшукуваного виявили серед загиблих", - розповіли в Нацполіції.

Ушкоджень різних ступенів тяжкості зазнали близько сотні людей. Внаслідок ракетних ударів по Вінниці пошкоджено більше 50 будівель різного призначення та понад 40 автомобілів.

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...