Ракетний удар по Запоріжжю: Скривавлена дівчина провела під завалами п'ять годин, обіймаючи свого кота (фото)

Російські військові вночі 2 березня ракетним ударом з С-300 знищили п'ятиповерхівку в Запоріжжі. З-під завалів вдалося врятувати Катерину Мельник та її кота. Дівчина розповіла, що провела під завалами п'ять годин. Вона опублікувала в Instagram-сторі фото, зокрема, як під завалами будинку в Запоріжжі обіймала свого котика, передають Патріоти України.

Дівчину врятував рятувальник на ім'я Павло. "Рятувальники... Рятувальник Павло, ви мій янгол, ви почули та відкопали мене, заспокоювали та вивели. Ви людина з великої букви", – написала вона.

Удар російських військових повністю зруйнував дім дівчини. Катерина каже, що у неї були три коти, із одним вона врятувалася, а ще двох розшукує.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...