Ракетний удар росіян по Краматорську: Кількість загиблих та поранених зросла

Російська терористична армія у вівторок, 27 червня, завдала ракетний удар по центру Краматорська Донецької області. Уже відомо про трьох загиблих. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, передають Патріоти України.

Станом на зараз відомо про трьох загиблих та 25 потерпілих. На місці події працюють рятувальники. "У Краматорську станом на зараз відомо про 3 загиблих цивільних внаслідок російського ракетного удару. Також 25 людей отримали поранення. З них - одна дитина", - повідомив Єрмак.

У Нацполіції повідомили про трьох загиблих та 42 поранених. "Станом на 22:00 у Краматорську внаслідок російського обстрілу загинуло троє людей, у тому числі дитина, ще 42 отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що терористична армія завдала ракетного удару по піцерії. "За попередньою інформацією, під завалами піцерії досі перебувають люди – триває рятувальна операція. На місці події рятувальники розгорнули оперативний штаб, працює поліція. Поранені отримують необхідну медичну допомогу. Поблизу місця влучання пошкоджено численні будинки, будівлі крамниць, кав’ярень та інших закладів", - написав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...