Ракетним ударом окупанти знищила 50 тисяч книг: Який вигляд має друкарня у Харкові (відео)

Унаслідок вчорашньої атаки російських загарбників по друкарні у Харкові загинули люди та спалено 50 тис. книжок. Про це повідомив президент Володимир Зеленський в Telegram, передають Патріоти України.

«Вчорашній удар Росії по Харківській області, унаслідок якого загинули й були поранені люди, зруйнована друкарня і спалено 50 000 книг, демонструє, що Росія воює з людяністю і всіма аспектами нормального життя», – заявив він.

Зеленський підкреслив, що російські терористи вбивають дорослих і дітей, руйнують міста й села, залишаючи випалені плями там, де колись було нормальне життя. «Російський терор має програти. І для цього потрібно лише одне – рішучість світових лідерів. Достатня рішучість. Достатня протиповітряна оборона українських міст і громад, достатні далекобійні можливості наших воїнів, достатньо сміливі політичні рішення», – додав він.

Лукашенко пов’язав корумпованість своїх чиновників з тим, що вони... євреї (відео)

неділя, 16 червень 2024, 23:53

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко 14 червня під час антикорупційної наради з урядом пов’язав корумпованість призначених ним чиновників із тим, що етнічно вони є євреями. Ізраїль вже відреагував на антисемітське висловлювання диктатора, зазначают...

Дарма ПіС пустила їх в країну: "Серед російських і білоруських "айтішників" є ворожа агентура", - Туск

неділя, 16 червень 2024, 23:41

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск звинуватив попередників із партії "Право і справедливість" у невірній міграційній політиці. Про це він написав у Х, передають Патріоти України. За словами польського прем'єра, міграційна політика минулого уряду Польщ...