Ракети ATACMS допоможуть: Піонтковський озвучив план, як швидко закінчити війну (відео)

Збройні сили України можуть за два місяці закінчити розв'язану Росією війну. Російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі "Фейгін life" озвучив план та умову, передають Патріоти України.

"Кінцем війни буде той момент, коли ця стратегічна істина про програш буде абсолютно зрозуміла усьому глибинному народу російському і всьому бункеру. Так само, як вона сьогодні, мені здається, зрозуміла Путіну. Для цього потрібно дві події, цілком реальних у найближчі два місяці: символічне руйнування Кримського моста, як символу цієї війни і взагалі ідеології руського миру; звільнення Херсона", – вважає він.

"Це означатиме політичну смерть Путіна і, швидше за все, його швидку фізичну смерть", – додав Піонтковський. Також публіцист зазначив, що для виконання цих завдань ЗСУ критично необхідна ціла низка озброєння, яке ще не поставлено. Зокрема, далекобійні ракети ATACMS і авіація (міг, F-16). Він висловив упевненість, що Україна обов'язково отримає це озброєння.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...