"Ракети добра": Кремлівські поплічники вразили цинізмом щодо масованої атаки на Україну


У країні-агресорці Росії виступили із цинічною заявою щодо масованої ракетної атаки на Україну. Поки російські снаряди вбивали мирних українців та руйнували інфраструктуру нашої країни, у Кремлі назвали свої воєнні злочини "гуманітарною ракетною атакою". Саме так висловився ексчлен Держдуми Сергій Марков, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі Марков збрехав, що російські загарбники б'ють по Україні, тому що ЗСУ нібито "завдають ударів по інфраструктурі Донбасу".

Окрім того, кремлівський поплічник цинічно заявив: "Ці ракетні удари ніколи не б'ють по житлових кварталах міст України. Ці ракетні удари не б'ють посеред ночі, коли всі сплять. Вони б'ють увечері чи вранці".

Ба більше, він видав, що російські ракети, які вбивають українців – "це ракети добра". А метою нищівних ударів по Україні Марков назвав "припинення війни та припинення окупації України країнами НАТО".

"Зеленському варто розглянути пропозиції Путіна": Пєсков заявив, що військові обставини для Києва погіршуються

неділя, 16 червень 2024, 16:30

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що “військові обставини для Києва погіршуються”. Це він сказав на тлі саміту у Швейцарії. У РФ вкотре нагадали, що хочуть перемовин з Україною, проте з урахуванням “легітимної фіксації їх результатів”. Про це з посила...

Перші винищувачі F-16 від Данії будуть в Україні вже найближчим часом – Зеленський

неділя, 16 червень 2024, 15:55

Винищувачі F-16 від Данії прибудуть в Україну найближчим часом. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в рамках другого дня Саміту миру в Швейцарії, передають Патріоти України. «Вдячний Метте Фредеріксен за участь у Саміті миру та активне...