"Ракети летіли від Лукашенка, і він це знає": Зеленський припустив пряму участь Білорусі у війні

Наразі Білорусь не бере прямої участі у війні Росії проти України. Однак ракети летіли саме з території республіки, і Олександр Лукашенко чудово це знає. Київ бачить, що він зробив певні кроки, щоб Мінськ повністю не вступив у військові дії. Але війна не закінчилася, тому не можна виключати того, що країна повністю не вступить у війну з українською державою. Про це заявив президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

У інтерв'ю українським журналістам він сказав про те, що ракети летіли з території Білорусі, і Лукашенко про це чудово відомо. Невизнаний глава республіки робив певні дії, щоб Мінськ не опинився в стані прямої війни з Києвом. Але не можна виключати ситуації, за якої держава повноцінно воюватиме з Україною.

"На жаль, ракети летіли від нього (Лукашенка), і він це прекрасно знає. Але ми бачимо, що він якісь кроки там робив, щоб не вступити повністю у війну. Не факт, що не увійде, не факт, що не вступить. Ми цього не знаємо до кінця. Війна не скінчилася", - сказав Зеленський. Також він додав, що білоруський народ виступає проти війни Білорусі проти України. Ставлення у білорусів до українців набагато краще, ніж у російського народу.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...