Рамзан Кадиров поклявся зректися влади в Чечні, якщо його 13-річного сина переможе в бійці опозиційний блогер

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров пообіцяв покинути свій пост, якщо опозиційний блогер Тумсо Абдурахманов переможе в бійці його 13-річного сина Адама. Блогер опублікував відповідне відео на своєму YouTube-каналі, зазначають Патріоти України.

Абдурахманов показав кадри з влогу Кадирова, коли той демонстрував, як із сім’єю збирає полуницю. Під час ефіру чеченський глава пригадав Абдурахманову, що той одного разу назвав його сина «мішком» і покликав його на бій.

“Ти не побоявся б із ним побитися?» – запитав Кадиров сина.

Адам відповів, що не побоявся б і поклявся Господом. Після цього політик заявив, що “виклик кинуто”, і поклявся покинути свій пост, якщо Абдурахманов переможе Адама.

У відповідному ролику блогер сказав, що сімейству Кадирова варто спочатку «поборотися зі своєю зайвою вагою» і відповісти на критику на свою адресу.

“Єдине змагання, в якому ви можете мене перемогти — поїдання котлет», — додав він.

Нагадаємо, синові глави Чечні Адаму Кадирову присудили перемогу на боксерському турнірі, коли його суперник стояв на ногах і був готовий продовжити бій.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...