"Раніше Порошенко визволяв українських військових з полону Путіна, а тепер викупає у Зеленського", - Валерій Прозапас

"Раніше Порошенко визволяв українських військових з полону Путіна - а тепер викупає українських генералів у Зеленського. "Фонд Порошенка" додасть необхідну суму, до тієї, яку зібрали ми з вами, і дуже скоро Ігор Павловський вийде з клітки, як до того генерал Марченко", - пише блогер та громадський діяч Валерій Прозапас на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На ті кошти ми могли б закупити обладнання тактичної відеорозвідки, або кисень для лікарень - проте поки що так, бо малоросійська адміністрація веде війну з українськими військовими і українським суспільством.
Але ми своїх не кидаємо, так буде завжди. Дякуємо, пане Головнокомандувач".

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"