Раніше працював вчителем української: Керівник морського ліцею Маріуполя став колаборантом

У Маріуполі колаборантами росіян стали керівник морського ліцею В’ячеслав Мірошниченко та колишня директорка школи №3 Наталія Топорікова, яка знову очолила одну зі шкіл. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, передають Патріоти України.

"Вчора в Маріуполі "відкрили школу". Для забеспечення картинки для пропагнадистів на "відкриття школи" звезли дітей зі всього міста. Стандартна тактика окупантів з колаборантами – циничне використання дітей та їхнього важкого психологічного стану для пропаганди. Нічого гуманного в цих нелюдях не залишилось.

Нами остаточно ідентифіковано "міністра освіти "ДНР" в Маріуполі" – ним виявився керівник морського ліцею в Маріуполі Мірошниченко В’ячеслав Сергійович, який самостійно запропонував свої послуги ворогу", - йдеться у повідомленні.

Водночас, після розповсюдження інформації про згоду працювати на ворога та засудження колег директорка 53-ї школи відмовилась очолювати школу при окупантах.

Директоркою школи виступила колишня директорка іншої школи (школи №3 в Маріуполі) Наталія Топорікова. "Факту примусу не зафіксовано, що дозволяє стверджувати про колаборацію", – додав Андрющенко.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...