"Раніше такої проблеми не було!": Олена Зеленська поскаржилась на здоров'я

Перша леді України Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю німецькому виданню Zeit Magazin, в якому розповіла про те, що війна так чи інакше вплинула на кожного українця, в тому числі і на неї, передають Патріоти України.

Дружина президента зізналася, що давно ходить до психолога, а нещодавно лікарі діагностували у неї погіршення зору. "Цей постійний тиск робить усіх у нашій країні психічно та фізично хворими. Так, я теж лікуюся, отримую психологічну допомогу. Я не думаю, що повинна це приховувати. Нещодавно я ходила до лікаря, який діагностував поганий зір. З глузду з'їхати, мені зараз 45 років, і у мене ніколи не було проблем з очима", - відверто зізналася Зеленська.

Проблеми із зором, як вважає перша леді, пов'язані з тим, що вона постійно "сидить" в телефоні і моніторить новини. До того ж, за її словами, майже рік українці живуть то в підвалах, то з відключенням електроенергії. Це теж негативно впливає на здоров'я.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...