"Раніше там були ядерні випробування": Чому Путін і Лукашенко зустрінуться на космодромі "Східний", - політолог

Олександр Лукашенко і Володимир Путін мають зустрітись на космодромі "Східний". У радянські часи він відігравав важливу роль: там збирали та випробовували ядерну зброю. Космодром розташований далеко від густонаселених міст. Про це в ефірі 24 каналу розповів політолог Тарас Семенюк, передають Патріоти України.

На космодромі "Східний" є свої бункери, ймовірно, навіть ціле підземне містечко. Як припустив політолог, якщо раніше там випробовувалась ядерна зброя, то, ймовірно, випробування проведуть і зараз.

"Путін піднімає ставки, він програє на усіх фронтах. Санкції душать країну. Єдиний аргумент, який залишився у Путіна – це ядерна зброя", – наголосив Семенюк.

На його думку, чи застосує Путін ядерну зброю – невідомо, але такі поїздки під прикриттям Дня космонавтики – це дитячий садок для росіян.

Навіщо зустрічаються 2 диктатори

Очевидно, що Росія програє Україні у війни. Крім того, Білорусь не залучена до війни так, як цього хотів би Кремль, пояснив Семенюк. Такі зустрічі завжди завершуються чимось.

"У Путіна буде серйозна розмова з Лукашенком. Ймовірно, він буде вимагати відкрити волинський фронт, щоб завадити поставкам зброї", – підкреслив політолог.

Однак, за словами фахівця, Лукашенко розуміє, що для нього це вірна смерть.

Джерело: 24 канал

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...