Раніше тут було нормальне життя: У Маріуполі окупанти знесли житловий квартал у центрі міста (відео)

У Маріуполі на Донеччині росіяни знесли ними зруйнований житловий квартал, щоб ймовірно облаштувати тут "елітний район" для своїх. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Четвертого січня писав про квартал по пр. Нахімова у Приморському районі, які за хабар гауляйтеру Іващенко росіяни планують знести. Не пройшло трьох діб, а кварталу вже майже немає. Такий подарунок на Різдво від окупантів. Собі та сім’ям колаборантів", - йдеться у повідомленні.

Ситуація в Маріуполі

Маріупольський морський порт окупанти поступово перетворюють на військову базу. Наприкінці грудня з порту звільнили всіх маріупольців (за винятком окремих фахівців-колаборантів) та завезли працівників з Росії.

Нещодавно окупант з Бурятії під час розмови в одній із соціальних мереж розповів, як вони знищували Маріуполь. У Маріуполі росіяни знесли будівлі у Лівобережному районі. Серед них – два садочки, школа та дитячий реабілітаційний центр. Тепер тут будуватимуть житло для військових.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...