Раніше вони вважали це "аморальним": "Би-2" приїдуть з концертом в Україну після 9-річної перерви

Російський гурт Би-2 вперше за 9 років анонсував концерт в Україні. Виступ відбудеться 21 травня 2022 року на території київського ВДНГ. Музиканти приїдуть з новою програмою NewBest і вражатимуть слухачів потужним звуком та видовищними світловими ефектами, повідомляють Патріоти України із посиланням на сервіс Concert.ua.

Нагадаємо, що в 2015 році артисти відмінили концерт в столиці через війну на сході України. "Я називатиму речі своїми іменами: доки у вас не закінчиться війна, жоден нормальний артист до вас не поїде. У нас є багато друзів там. Але поки війна, їздити з піснями та танцями по Україні – аморально", – прокоментував тоді рішення колишній менеджер гурту.

В 2021 році виконавці анонсували спільний концерт з українською співачкою та піаністкою Марією Чайковською. Ціна за один квиток варіюється від 550 грн до 2 500 грн.

"Ура! Ми їдемо в Київ! Нарешті" Це буде наш перший концерт в Україні за 9 довгих років. Зустрічайте", – написали артисти на своїй сторінці в Instagram.


Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...