Ранковий удар росіян по Дніпропетровщині: Повітряні сили показали потужну роботу ППО (відео)

Ворог продовжує обстрілювати українські міста та села. Найчастіше під вогонь потрапляють ті, які розташовані близько до зони бойових дій. Вранці 5 липня ворог укотре атакував Дніпропетровщину. Ракети збила українська система ППО, інформують Патріоти України.

Що відомо про обстріл

Російські загарбники над ранок випустили 7 ракет по Дніпропетровській області. Під удар потрапили житлові будинки у Покрові. Декілька будинків повністю зруйновані. Дивом обійшлося без жертв.

Міський голова Олександр Шаповал повідомив, що у повністю зруйнованому будинку жили 6 людей, троє з них – діти. На місці події працювали рятувальники та правоохоронці.

Натомість у Командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, що над Дніпропетровщиною також працювала й наша протиповітряна оборона. Зокрема, мовиться про підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід".

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...