Рано-вранці БПЛА атакували нафтобазу у Волгоградській області РФ

Російські пабліки пишуть про атаку на місто Калач-на-Дону у Волгоградській області РФ. Попередньо, метою безпілотників, які летіли на місто, була нафтобаза, пише ТГ-канал Shoпередають Патріоти України.

Повідомляється, що вибухи почали лунати у місті орієнтовно о 4-й ранку, їх було близько 10. Після цього почалася пожежа в районі нафтобази, чорний стовп диму видно з різних районів міста.

Губернатор області Андрій Бочаров повідомив, що "вночі силами ППО та РЕБ було припинено атаку БПЛА на території Волгоградської області", але "внаслідок падіння уламків БПЛА виникли загоряння на підстанції м. Фролово та нафтобазі м. Калач-на-Дону". Повідомляється також що пожежу на підстанції оперативно ліквідовано, енергопостачання не зупинено, а на місці пожежі на нафтобазі працюють сили протипожежної служби регіону та МНС, "загрози житловим об'єктам немає".

За деякими повідомленнями були вибухи й у Волгограді: над містом нібито збили два безпілотники.

Курськ масово атакували українськи безпілотники. Загорівся житловий будинок (відео)

четвер, 25 липень 2024, 0:30

Увечері 24 липня ударні БПЛА атакували російський Курськ і Курську область. Про це у себе в Telegram повідомив виконувач обов'язків губернатора Олексій Смирнов. . "У небі над Курською областю працює ППО. Відійдіть від вікон! Наближатися до уламків БПЛ...

Кулеба пояснив китайському візаві, на що Україна ніколи не піде в пошуках миру

середа, 24 липень 2024, 23:59

Україна не прогнеться на жодні ультиматуми щодо завершення війни. Китай згодний, що для закінчення війни потрібно досягти "сталого миру", а не його ілюзії. . Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після переговорів у Китаї, повідомляють...