Ранок починається з "наливайки": У Мелітополі розповіли про пияцтво окупантів та настрої після ударів HIMARS

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти почали масово пиячити після ударів Збройних сил України з РСЗВ HIMARS. Щоб боротися з "російською національною традицією" у місті навіть запровадили сухий закон. Проте накази командування окупанти ігнорують та продовжують розпивати алкоголь. Про це повідомляє Telegram-канал "Ріа Мелітополь", передають Патріоти України.

За інформацією місцевих жителів, кожний ранок по вулиці Гвардійській починається з того, що військові РФ під'їжджають централізовано на КамАЗі до "наливайки" і починають заливати алкоголем страх перед ЗСУ. Загарбники вивантажуються з машини і буквально строєм похмеляються один за одним.

"У Мелітополі російські військові вшановують національні традиції і живуть під девізом – ні дня без похмілля. Якщо до вибухів на військовому аеродромі солдати ходили до місцевого генделика буквально в капцях за пивом і горілкою. То після того, як ЗСУ знищили військову базу за допомогою РСЗВ , у місті для військових рф ввели сухий закон", – йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що окупанти не дотримуються заборони пияцтва. Понад те, росіяни в окупованому місті почали пити ще більше.

Також були помічені випадки уходу з місць несення служби, перебування на вогневих позиціях у нетверезому стані, порушення правил користування стрілецької зброї та ДТП за участю російських військовослужбовців у нетверезому стані.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...