"Раньше люди ракеты в космос запускали...": Кива насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки (скріншот)

З нагоди 7 річниці звільнення Авдіївки 72 бригада ЗСУ з допомогою повітряних кульок запустила в бік Донецька український прапор. Цю акцію розкритикував нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива. Він зухвало заявив, що "у мого друга незабаром день народження, можна замовити запуск кульок?". Про це він написав у коментарях під дописом, повідомляють Патріоти України.

Військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ разом з представниками громадської організації "Третя сила" та небайдужими людьми підняли у небо в сторону Донецька державний прапор. Це трапилось до 7 річниці звільнення Авдіївки – місто звільнили 30 липня 2014 року.

На подію відреагував проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива.

Він заявив, що у його друга зовсім скоро день народження. "У мене скоро у одного день народження, можна замовити запуск кульок? Дивлюся у вас професійно це вже виходить", – цинічно заявив Кива.

Продовжив свою репліку тим, що незабаром 1 вересня, тож "можна в школах ще підробляти, діти будуть дуже раді! Раніше, дорослі люди ракети в космос запускали, тепер бл*ть повітряні кулі".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...