"Раньше у меня было много друзей в ЧВК": Втікач Царьов розповів дуже повчальну для російських найманців історію

"Тут колишній депутат-риг Олежка Царьов видав феєричний допис. З глибокими висновками. Просто проаналізуємо написане неупереджено", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В Олежки Царьова було багато друзів-злочинців. Чому злочинців? Бо ані в Україні, ані навіть в Росії ніяких приватних військових компаній (ЧВК) бути не може. Бо і в Україні, і в Росії найманство - кримінальний злочин.
Так от, всі ці НЕзаконослухняні громадяни збилися в банди і вчиняли терористичні дії проти української законнообраної влади і її силових структур. Бо хотіли в Росію, а просто придбати квіток до Пензи або Воркути клепки їм не вистачило. А ще тому, що були проти США, а якщо ти не за Росію, значить ти за США, кожна Скабеєва підтвердить.
Та коли гаряча фаза протистояння з українською владою завершилася - в Росію Олежкиних друзів не пустили. Росія їм чітко дала зрозуміти що "утілізация послє вєсєлія - вся перспектіва втарова іздєлія". Прийшлося Олежкіним друзякам-злочинцям збиватися в інші банди і відчалювати в Сирію.
В Сирії ці гаврики вирішили віджати нафтопереробні заводи, які охороняли американці. Американці подзвонили росіянам з довічним питанням: "WTF?!" Росіяни відповіли "нас там нєт". Навіть не збрехали, їх там справді не було. Були Олежкіни друзяки.
Американці поклали слухавку, передзвонили через годину і сказали: "Ми маємо для вас дивовижну новину - вас там нема". Бо протягом тої години Олежкіних друзяк американські "Апачі" перетворювали на теплі згадки. Перетворили так, як уміють американці - якісно. Чим вдруге підтвердили тезу, що утилізація після веслощів для другого виробу... ну, ви в курсі.
Тепер Олежкові сумно - побалакати нема з ким. Мораль цієї байки така. Хто через "любов до Росії" починає воювати з США і з тими, кого Леонтьєв, Кисельов та Скабеєва називають посіпаками США - потрапляє не в Росію. Такі типи потрапляють під "Апач". Або під дію якоїсь іншої техніки зробленої США та їхніми союзниками. А це болісно. Дуже.
Олежка Царьов розповів дуже повчальну історію. Батькам тих російських гавриків, яких нині перекидають під український кордон, варто замислитися".

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...