"Рани починають гнити": Лікар з "Азовсталі" закликав врятувати поранених бійців, поки не пізно (фото 16+)

Лікар з "Азовсталі" виклав у соцмережі фотографії поранених людей, які перебувають у бомбосховищах заводу зараз, передають Патріоти України.

"Ми в критичному становищі під постійними обстрілами та бомбардуваннями, хлопці голодують та багато поранених… Лікарі оперують день і ніч в приміщеннях, в яких неможливо нормально навіть жити, не кажучи про хірургію. Інфузійні розчини вже майже майже закінчились. Матеріал для прев'язок - випрані простирадла. Рани починають гнити", - написав лікар в Інстаграм.

Він закликав президента Зеленського допомогти в організації безпечного виходу військових та цивільних з Маріуполя. "Просимо президента звернутися з заявою до лідерів світу, а лідерів стати гарантами безпечного виходу військових та цивільних з міста! Люди, поширите звернення до іноземних політиків та позначайте відомих людей, ми будемо дуже вдячні. Врятуйте героїв, які рятують всю Україну!", - звернувся він у соцмережі.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...