Раптово померла волонтерка, удова героя АТО, депутатка "Європейської солідарності" Олена Пасевич

У п’ятницю, 26 березня, померла 42-річна депутатка Львівської міськради від “Європейської солідарності”, волонтерка Олена Пасевич, зазначають Патріоти України.

У п'ятницю, 26 березня, несподівано померла 42-річна депутатка Львівської міськради від «Європейської солідарності» Олена Пасевич. За попередніми висновками, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але змогли лише констатувати смерть.

“Дуже раптова і болюча втрата. Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Щирі співчуття всім рідним та близьким Олени Пасевич. Світла пам‘ять”, – написав у фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий.

Олена Пасевич народилася 4 серпня 1978 року у Львові. Вона була волонтеркою, здійснювала захист інтересів учасників АТО/ООС та членів їх сімей.

Авторка місцевих програм у сфері соціального захисту окремих категорій громадян, депутат ЛМР у 2015−2020 рр. і голова депутатської групи “Позафракційні”.

16 серпня 2014 року її чоловік, заступник командира 3-ї роти 80-ї окремої аеромобільної бригади Іван Пасевич (“Батя”) загинув при героїчній обороні Луганського аеропорту. Під час ворожого обстрілу з РСЗВ “Град” він своїм тілом закрив від вибуху двох побратимів, завдяки чому вони залишилися живі.

Без батька та матері залишилось двоє дітей.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...