Раптово захворів: У РФ помер відомий пропагандист

У Москві раптово помер ще один кремлівський пропагандист Дмитро Литовкін. На момент смерті йому було 50 років. Про це повідомляє "Говорит Москва", передають Патріоти України.

Литовкін мав звання капітана третього рангу у запасі. Впродовж останніх років активно займався пропагандистською діяльністю. Він був журналістом державного інформагентства РФ ТАСС та вихваляв дії російських окупантів в Україні.

За даними "Независимой газеты", що Литовкін раптово захворів, його ввели у штучну медикаментозну кому. Стан не вдалося стабілізувати. Він помер у Москві.

Литокін був воєнкором "Известий" та відповідальним редактором газети "Независимое военное обозрение". Його основною діяльністю було висвітлювання тем, пов'язані з оборонно-промисловим комплексом країни-агресора РФ та її армією.

Крім того, Литовкін співпрацював із пропагандистськими телеканалами "Звезда" та "Царьград", де коментував паради військової техніки на Красній площі.

Досить часто Литовкін з'являвся в ефірі пропагандистських програм у якості "військового експерта". За пропагандистську діяльність Литовкіна нагороджували від уряду РФ. Також він отримував подяки від російського диктатора Путіна.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...