Рашисти мріють про "казкову" перемогу? Для окупантів шиють нову форму - "семицвіт"

Для російських окупантів, які беруть участь у війні проти України, шиють нову літню форму. Перша партія "семицвіту" скоро буде готова, кажуть в ОКБ "Гардарика", яка цим займається за оборонним замовленням, інформують Патріоти України.

Як пише РБК, літній комплект військової форми для загарбників розробляли близько двох років. В комплекті тактична куртка, штани, бойова сорочка і кепка. Нову літню форму на підприємстві називають "семицвітом" через сім кольорів у камуфльованому забарвленні тканини.

Стверджується, що в штанах передбачені стегнах кишені, в кожен входить по чотири автоматних ріжки. Бойову сорочку можна носити під бронежилетом. За інформацією "Гардарики", куртка складається з 88 деталей, штани – з 92, а бойова сорочка – з 35. А в старих комплектах одягу було максимум 30 деталей.

Проблеми із забезпеченням армії РФ

У ГУР Міноборони повідомляли, що мобілізованим у РФ не вистачає військової форми, спальних місць і вбиралень. Шойгу також визнав проблеми з постачанням, проте заявив, що вони нібито вирішені.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...