"Раз так, то тогда КРЫМ НАШ!": Друг Зеленського звинуватив його в загибелі вірменських дітей від фосфорних бомб

Сарік Андреасян звинуватив українського президента в тому, що він перестав бути людяним.

Друг Володимира Зеленського ще з часів гри в КВК Сарік Андреасян звинуватив українського президента в зраді і в тому, що він змінився до невпізнання, коли опинився на найвищому посту в державі. Про це кінорежисер написав в Instagram, опублікувавши давнє фото, передають Патріоти України.

У своєму пості Андреасян згадував моменти їх із Зеленським роботи і те, як нинішній український гарант був людяним і порядним по відношенню до інших. «Я всегда гордился тем, что какой-то промежуток своей жизни я был твоим другом и всегда во всех интервью говорил, что ты человек с большим сердцем. А вчера я смотрел на обожженные тела армянских детей от фосфорной бомбы и, как выяснилось, это ты их продал нашим соседям, чтобы закрепить свою дружбу с ними. Я бы хотел сказать тебе „будь вежлив — это человек“, но видимо когда вы садитесь на эти „стулья“, то все становитесь гондонами и все человеческое и доброе вы оставляете где-то в прошлом», — обурився друг Зеленського.

«У меня много друзей украинцев от Калифорнии до Москвы, но я и мой народ не могут гордиться дружбой с тем, у кого руки в крови. И раз уж такая история, хотел бы сказать, что КРЫМ НАШ», — додав Андреасян.

Сарік Андреасян народився 24 серпня 1984 року в Єревані. У 1988 році разом з батьками переїхав до міста Кустанай (Казахська РСР). Грав в регіональній лізі КВК в команді «Справжні вірмени». Після переїзду в Москву закінчив «Майстерню Юрія Гримова» за спеціальністю «режисер кіно» і став спеціалізуватися на музичних відеокліпах і рекламі.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...