"Разом ми обов'язково досягнемо успіху": Путін звернувся з цинічною заявою до жителів окупованих територій Донбасу

Президент Росії Володимир Путін привітав жителів захоплених територій Донеччини та Луганщини із 10-річчям "утворення республік", а насправді - з десятим роком окупації. Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

У своєму "вітанні" жителів окупованих територій Донеччини Путін узявся повторювати фейкові наративи про "довгі вісім років в умовах блокади", "обстріли та провокації неонацистів", а також вкотре озвучив брехню про те, що місцеві жителі "висловили непохитну волю: бути разом зі своєю батьківщиною – Росією".

"Разом ми обов'язково досягнемо успіху, повернемо мир на донецьку землю, вирішимо найскладніші завдання. Сьогодні це повноправний суб'єкт РФ, там реалізуються потрібні програми", – цинічно заявив диктатор.

У зверненні до жителів окупованої Луганщини очільник Кремля заявив, що попри агресивні дії уявних "неонацистів", люди "не зрадили своїх предків" та зберегли "священний зв'язок поколінь". Путін також збрехав, що люди "підтримали" створення "ЛНР" 11 травня 2014 року, тоді як у вересні 2022 року нібито висловили свою волю бути разом з Росією.

Змінили акценти: Окупанти проводять розвідку боєм біля Часового Яру, активізувалися підрозділи "Шторм Z", - Тимочко

неділя, 23 червень 2024, 21:25

Російські війська активізувалися на фронті в Донецькій області, зокрема біля Часово Яру на Краматорському напрямку. У районі міста вони проводять атаки силами підрозділів "Шторм Z". Про це заявив військовослужбовець і голова Ради резервістів Сухопутних...

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів, - аналітики

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів. Про це йдеться в матеріалі вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS), передають Патріоти України. Аналітики нагадують, що останніми роками Кита...