Разом з ним їхав 14-річний син: На Прикарпатті працівники ТЦК зняли водія туристичного автобуса з рейсу і відправили на ВЛК

У місті Яремче Івано-Франківській області працівники ТЦК затримали водія туристичного автобуса із Полтави, де перебували 50 людей, у тому числі - вісім дітей. Водія відвезли на ВЛК до обласного центру, повідомляє Суспільне у п’ятницю, 30 серпня, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловіка, який був другим водієм автобуса, забрали під час зупинки неподалік заправки. Коли пасажири вийшли з автобуса, щоб перепочити, під'їхали працівники поліції та ТЦК.

«Водія із документами, ключами від автобуса та грошима на пальне посадили в автомобіль та забрали. Усі люди залишились на вулиці», — розповіла журналістам очевидиця.

Відомо, що із водієм їхав його 14-річний син, який залишився один. Пізніше пасажирів автобуса пересадили на місцевий транспортний засіб.

20 червня схожа ситуація сталася у Львівській області, поблизу села Струтин, де пасажири автобуса перекривали трасу Тернопіль — Львів. Як писали місцеві ЗМІ, працівники ТЦК і СП зупинили автобус і негайно запропонували водієві поїхати з ними для поновлення військово-облікових даних.

23 серпня прем'єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до Міноборони з проханням пояснити співробітникам ТЦК і СП про те, що неприпустимо забирати водіїв автобусів безпосередньо з рейсів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...