Разумков натякнув Вакарчуку, чи світить йому крісло прем'єра (відео)

Дмитро Разумков уникав прямих відповідей на питання про ключові призначення після виборів в Раду.

Дмитро Разумков. Фото: LIGA.net.

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков натякнув, що перший номер "Голосу" Святослав Вакарчук не стане новим прем'єр-міністром України. Про це уродженець Бердичева заявив під час спілкування з журналістами в штабі партії в понеділок, 21 липня, передають Патріоти України.

Разумков уникав прямих відповідей на питання про ключові призначення після виборів в Раду. Він запевнив, що на пост прем'єра претендуватимуть лише професійні економісти, про що напередодні говорив Володимир Зеленський. "Що стосується якостей прем'єра - президент вчора конкретно назвав ті риси, якими повинен володіти майбутній прем'єр-міністр України", - сказав Разумков.

"Давайте подивимося на результати "Голосу", "Слуги народу"... Що стосується нашої політичної сили, у нас є достатньо людей, які зможуть справлятися з тими викликами, які стоятимуть перед командою. Я впевнений, що мінімум по 2-3 кандидатури на кожну посаду у нас є", - додав політик.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...