Гра "І вашим, і нашим": Разумков не підтримав санкції проти Козака та каналів Медведчука

Санкції проти нардепа Тараса Козака та телеканалів Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK - не підтримали дві людини. Зокрема, від голосування утримався спікер парламенту Дмитро Разумков. Ще одна людина була у відрядженні, повідомляють Патріоти України.

"2 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, де шляхом письмового голосування члени РНБО розглядали питання введення персональних санкцій стосовно юридичних та фізичних осіб, які перебувають на території України. З 19 членів Ради національної безпеки і оборони 17 проголосували за, один утримався, один перебуває у відрядженні", - сказав Секретар РНБО Олексій Данілов.

Члени РНБО переконують, що закон дозволяє вводити санкції проти громадян України. Їх можливо буде оскаржити, але це буде досить проблематична процедура.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...